Menu

Diensten

Alle diensten op een rij

Bekijk hier onze diensten. Of u een nieuw rieten dak nodig heeft, onderhoud of renovatie van uw rieten dak. Rietdekkersbedrijf Manden v.o.f. helpt u graag. Samen bekijken we de mogelijkheden en zorgen voor een prachtig resultaat.

Nieuwbouw

Voor een compleet nieuw rieten dak bent u bij ons aan het goede adres. Wij nemen uw wensen op en bekijken de mogelijkheden, verwerkt in een persoonlijk advies wat bij uw woning past. Wij nemen alle zorgen uit handen en zorgen voor een prachtig resultaat. Ook nemen we alle details door. Wij bieden vele opties aan als het gaat om een nieuw rieten dak, waar u jaren lang plezier van zal hebben.

Onderhoud & renovatie

Heeft u al een rieten dak? Of heeft u recentelijk een nieuw dak laten plaatsen en u wilt uw rieten dak in goede conditie houden? Rietdekkersbedrijf Manden v.o.f. zorgt ook voor onderhoud en renovatie. Aangroei van Mos is een veel voorkomend euvel. Wij verzorgen een uitgebreide schoonmaak en maken uw dak weer vrij van mos. Regelmatige schoonmaak aan uw rieten dak werkt tegen het dichtslippen. Zo kan uw dak er weer jaren er tegen aan en geeft het weer die mooie uitstraling.

Doordekken & opstoppen

Wanneer u uw rieten dak nog langer wilt gebruiken dan kunt u ook riet laten bijplaatsen wanneer er niet meer genoeg kwalitatief riet op uw dak ligt. Een nieuw rieten dak is dan niet nodig. De structuur van uw rieten dak wordt weer opgebouwd met bedrading en nieuw riet. Wanneer u een soort gelijke situatie heeft, vraag naar de mogelijkheden. Wij komen graag bij u langs om de situatie persoonlijk te bekijken en door te spreken. Zo bent u verzekerd dat uw rieten dak nog lang mee kan.

Persoonlijk advies

Nieuwsgierig? Neem direct contact met ons op.

Wij verzorgen nieuwbouw en onderhoud voor allerlei rieten daken. Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies? Bel of mail ons!