Menu

Rietdekkersbedrijf Hoogeveen

Een rieten dak boven uw hoofd

Welkom bij Rietdekkersbedrijf Manden. Wij zijn een ervaren en dynamiek rietdekkersbedrijf in Hoogeveen. Wij hebben al talloze klanten geholpen aan een prachtig rieten dak en met onze kennis en vakmanschap kunnen wij gemakkelijk hetzelfde voor u doen. Wij zijn natuurlijk erg trots dat onze klanten in Hoogeveen zo blij zijn met onze resultaten aangezien wij veel waarde hechten aan de wensen en feedback van onze klanten. Als rietdekkersbedrijf streven wij ernaar om iedereen een mooi en stabiel dak boven het hoofd te bieden. Wij hebben daarom een aantal mooie diensten voor u die allemaal bol staan van de kwaliteit en professionaliteit.

Ontdek ons aanbod

Voor al onze klanten in Hoogeveen hebben wij een aantal prachtige diensten. Zo kunnen wij als rietdekkersbedrijf in Hoogeveen u helpen in de volgende gevallen:

  • Wij brengen een nieuw rieten dak voor u aan
  • Wij onderhouden uw huidige rieten dak
  • Wij renoveren uw versleten rieten dak
  • Wij verwijderen mos en algen
  • Wij bespuiten uw dak met brandwerende vloeistof

Zo kunnen wij als rietdekkersbedrijf uw dak er niet alleen mooi uit laten zien maar zorgen wij ook dat de veiligheid gewaarborgd blijft. Mos kan namelijk flinke gevolgen hebben op de stabiliteit van uw dak en het is vanzelfsprekend fijn om het brandgevaar zo laag mogelijk te houden.

Profiteer van onze kennis

Wist u dat een rieten dak alleen mogelijk is bij een aflopend dak van maximaal 2,5 meter en een hoek van minimaal 30 graden? Hoe steiler de hoek hoe langer de levensduur vervolgens is. Als rietdekkersbedrijf in Hoogeveen hebben wij ontzettend veel kennis van zake en kunnen wij u precies vertellen wat het verstandigst is voor uw dak in Hoogeveen. Wij kunnen u bijvoorbeeld ook dakpannen bieden om uw dak te bekleden op plaatsen waar riet simpelweg geen zin heeft. Ook dat is de professionele aanpak van ons rietdekkersbedrijf.

Neem direct contact op!

Heeft u interesse in onze diensten als rietdekkersbedrijf? Kijk dan snel even op onze website of neem direct online contact op. Wij helpen u graag direct met uw dak in Hoogeveen, maar wij kunnen u ook eerst informeren over wat wij voor u kunnen doen als rietdekkersbedrijf in Hoogeveen.