Menu

Over ons

Klantvriendelijk en professioneel

Heeft u een oud rieten dak dat dringend vernieuwd moet worden door een ervaren rietdekkersbedrijf of wilt u nu juist een prachtig nieuw rieten dak voor uw nieuwe woning? In beide gevallen, net als in vele andere gevallen, zit u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Wapserveen maar zijn ook ver daarbuiten bekend om de kwaliteit van ons werk en de betrouwbaarheid van de daken die wij leveren. Dus wilt u een klantvriendelijke en professionele service die wordt onderbouwd door jarenlange ervaring en kennis? Bel ons dan gerust eens op.

Profiteer van onze kennis

Rieten daken zijn al eeuwen oud. In de middeleeuwen vormde riet samen met stro en heideplaggen een goedkoop middel om daken van te maken. Vandaag de dag is een rieten dak juist een symbool van luxe en een goed verzorgd huis. In de tussentijd is er dan ook veel veranderd binnen het vak van een rietdekkersbedrijf en in de rieten daken zelf.

Wij denken graag met u mee

Er komt veel kijken wanneer wij als rietdekkersbedrijf uw ideale rieten dak bedenken en berekenen. Zo is de helling van uw dak van groot belang voor de kwaliteit van het riet. Indien het niet steiler is dan 30 graden is riet in ieder geval geen optie en hoe steiler de helling, hoe langer de levensduur.

Stel uw dak loopt af in een hoek van 30 graden, dan kan dit dak zo’n 10-20 jaar mee, terwijl een dak met een helling van 50 graden maar liefst 35 jaar of langer meegaat. Als rietdekkersbedrijf doen wij natuurlijk alle berekeningen voor u, maar wij moedigen u aan om actief mee te denken.

Vraag een persoonlijke offerte aan

Wilt u meer weten over onze diensten als rietdekkersbedrijf? Kijk dan rustig even rond op onze website. Ook kunt u contact opnemen met ons opnemen voor een een persoonlijke offerte. Wij komen graag even bij u langs.