Menu

Rietdekker Meppel

Wees er snel bij!

Woont u in Meppel en hebt u een rieten dak? Wellicht merkt u dat er wat algen of mos op uw dak zitten. In dat geval is het belangrijk om direct contact te zoeken met een professionele rietdekker in Meppel die u kan helpen bij het verwijderen van zulke ongewenstheden. Het ziet er namelijk niet alleen lelijk uit maar kan de hele stabiliteit van uw dak ondermijnen. Ook indien u bang bent voor brandgevaar kan u eenvoudig worden geholpen, zo kan er bijvoorbeeld een brandwerende vloeistof op het riet worden gespoten. Wij, bij Rietdekkersbedrijf Manden, staan altijd voor u klaar.

Bekijk ons uitgebreide aanbod

Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan als rietdekker. Wij weten daarom precies de risico’s en de unieke voordelen van een rieten dak en wij hebben onze diensten daar perfect op afgesteld. Zo kunnen wij u in Meppel onder andere helpen met de volgende diensten:

  • Wij helpen u bij het aanbrengen van een nieuw rieten dak
  • Wij renoveren uw bestaand rieten dak
  • Wij onderhouden uw huidige rieten dak
  • Wij verwijderen algen en mos
  • Wij bespuiten uw dag met een brandwerende vloeistof

Kies voor klantvriendelijkheid

Onze klanten roemen vaak onze klantgerichte werkwijze en wij zijn erg trots op de tevredenheid die zoveel van onze projecten opleveren. Wij willen u graag tevreden stellen zoals wij veel andere mensen in Meppel blij hebben gemaakt met een prachtig rieten dak. Op onze website kunt u overigens een aantal foto’s vinden van die projecten en u kunt direct zien wat een kwaliteit wij keer op keer leveren als rietdekker. De wensen van de klant staan centraal binnen ons bedrijf en wij hechten veel waarde aan de feedback die klanten ons geven als rietdekker in Meppel.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons werk als rietdekker in Meppel? Op onze website treft u een heleboel informatie aan die u op uw gemak even door kan nemen. Ook kunt u ons even bellen voor een kennismakingsgesprek in Meppel of om te horen wat wij voor u kunnen doen als rietdekker.