Menu

Rietdekker Assen

Kies voor kwaliteit

Bent u op zoek naar een professionele rietdekker in Assen? Dan hebt u die bij deze gevonden. Rietdekkersbedrijf Manden staat al jarenlang bekend om de kwaliteit en betrouwbare dienst die wij keer op keer leveren. Of het nu gaat om rieten daken, pannendaken of andere daken, wij kunnen u helpen bij het aanleggen, renoveren en onderhouden van uw dak in Assen. En uiteindelijk is het natuurlijk wel zo fijn om een goed dak boven uw hoofd te hebben. Daarom zorgen wij ook voor een klantgerichte service die de wens van de klant centraal stelt in alles wat wij doen.

Ontdek het rieten dak

Het rieten dak is al eeuwenoud en het beroep rietdekker bestaat dus al erg lang. Door de eeuwen heen zijn er veel veranderingen geweest en is ons vakgebied sterk ontwikkeld. Daar kunnen wij vandaag de dag de vruchten van plukken als ervaren en vakkundig rietdekker in Assen. Wij hebben geleerd van de mensen die voor ons kwamen en de innovaties die onlangs hebben plaatsgevonden. Zo is er pas sinds een jaar of 20 geleden een trend ontstaan om het riet direct op een schot vast te schroeven en weten we nu hoe we een rieten dak in Assen met brandwerende vloeistof kunnen beschermen.

Ervaar onze klantgerichte werkwijze

Om ervoor te zorgen dat wij onze klanten zo goed mogelijk helpen, richten wij ons op een klantgerichte aanpak. Wij stellen onze klanten in Assen over het algemeen erg tevreden en wij hopen onze ervaring te kunnen inzetten om ook u te overtuigen van onze kwaliteiten. Op onze website kunt u onder het tabje ‘projecten’ alvast een voorproefje nemen van ons werk als rietdekker. Zo weet u zeker dat wij vakwerk op maat leveren in iedere opdracht die wij krijgen. Dus als u op zoek bent naar een rietdekker in Assen die veel waarde hecht aan uw wensen en feedback, neem dan snel contact op.

Op zoek naar meer informatie?

Voor meer informatie over onze diensten als rietdekker kunt u terecht op onze website, waar u ook direct onze contactgegevens kunt vinden.

Wij helpen u graag verder tijdens een kennismakingsgesprek in Assen waarin wij u uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen als rietdekker in Assen.