Menu

Rietdekker Overijssel

Hulp bij iedere klus

Op zoek naar een rietdekker in Overijssel die u kan helpen bij het onderhouden van uw rieten dak? Of wenst u een geheel nieuw dak voor uw nieuwe woning in Overijssel? Wellicht wilt u juist een dak van pannen? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Rietdekkersbedrijf Manden is uw specialist in rieten daken. Wij zijn gevestigd in Wapserveen maar zijn inmiddels ver daarbuiten bekend geworden dankzij ons betrouwbare en kwalitatieve aanbod. Bij ons kunt u altijd rekenen op een professionele werkhouding en de beste klantvriendelijke behandeling die u kunt vinden bij de hedendaagse rietdekker.

Ervaar ons professionalisme

Wij vertrouwen op de professionaliteit van onze vakmensen. Zij hebben veel ervaring binnen ons vakgebied en weten als geen ander hoe zij riet moeten sorteren of een compleet dak moeten renoveren. Wist u bijvoorbeeld dat het vestigen van algen op uw rieten dak kan leiden tot mosgroei en dat dit het dak erg instabiel kan maken? Als rietdekker weten wij dat het beste riet een stengeldiameter van tussen de 5 en 8 mm heeft en droog en niet verspocht is. Ook kunnen wij het goed sorteren zodat een rieten dak tot wel 40 jaar mee kan gaan in Overijssel.

Ontdek onze klantgerichte aanpak

Vrijwel geen enkele andere rietdekker in Overijssel biedt zo’n prachtige klantenservice als wij. Wij hebben al vele klanten tevreden gesteld met hun daken door het hele land en wij helpen u graag aan eenzelfde resultaat. Om de vruchten van ons arbeid te bekijken kunt u op het kopje ‘projecten’ op onze website klikken. Hier vindt u foto’s die het werk laten zien dat wij in Overijssel uitvoeren als rietdekker. Wij werken graag nauw met u samen aangezien uw dak natuurlijk een zeer belangrijk onderdeel van uw woning is. Wij staan voor een rietdekker in Overijssel waar u op kunt vertrouwen.

Lees meer op de site

Bent u op zoek naar meer informatie over ons werk in Overijssel of over de werkwijze van ons bedrijf? Kijk dan op onze website. U kunt ook online direct contact opnemen met ons vriendelijke personeel. Zij vertellen u graag meer over onze diensten als rietdekker in Overijssel.